Michael Hawkins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1988 Inwigilujący agent FBI
0.0 1978 Richard De Luce
6.0 1977 Pan Lord (gościnnie)
0.0 1976 Inspektor Jason(gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Rufus
3.6 1976 Burmistrz (gościnnie)
7.4 1975 Krupier (gościnnie)
0.0 1974 Larry Kirby
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1970 Bryant (gościnnie)
0.0 1970 Tom (gościnnie)
10.0 1967 Mark Elliott #3 (gościnnie)
0.0 1966 James Ramsgill (gościnnie)
0.0
R3
1964 Philip Boult
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Generał Williams (gościnnie)
8.6 1962 Bill Sadler (1962) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Dr Philip Karswood (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Kapelan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Hawkins filmy Michael Hawkins najlepsze filmy Michael Hawkins zdjęcia Michael Hawkins galeria Michael Hawkins biografia Michael Hawkins nominacje Michael Hawkins nagrody i wyróżnienia Michael Hawkins filmografia Michael Hawkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.