Michael Hagerty
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Tom Jaffe (gościnnie)
7.3 2004 Właściciel domu czynszowego (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tom Jaffe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tom Jaffe (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Tom Jaffe (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Tom Jaffe (gościnnie)
7.6 2001 Will Quinn (gościnnie)
8.0 2000 Tom Jaffe (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Tom Jaffe (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Tom Jaffe (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Tom Jaffe (gościnnie)
8.4 1996 Tom Jaffe (gościnnie)
7.0 1995 Tom Jaffe (gościnnie)
7.3 1990 Tom Jaffe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Hagerty filmy Michael Hagerty najlepsze filmy Michael Hagerty zdjęcia Michael Hagerty galeria Michael Hagerty biografia Michael Hagerty nominacje Michael Hagerty nagrody i wyróżnienia Michael Hagerty filmografia Michael Hagerty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.