Michael Gross
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Alfred Mosby (gościnnie)
7.5 2005 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.3 2004 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
6.0
Kontrola lotów
Ground Control
1998 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.1 1991 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.0
Wstrząsy
Tremors
1990 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
5.5 1984 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
9.0 1984 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
8.2 1982 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł
10.0 1982 Kat (gościnnie) (niewymieniony w czoł

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Gross filmy Michael Gross najlepsze filmy Michael Gross zdjęcia Michael Gross galeria Michael Gross biografia Michael Gross nominacje Michael Gross nagrody i wyróżnienia Michael Gross filmografia Michael Gross aktor Michael Gross scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.