Michael Griswold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1993 Sędzia (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dr Samuel (gościnnie)
5.5 1986 Louie (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Burton (1987) (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Connelly (gościnnie)
9.0 1984 Strażak (gościnnie)
6.3 1983 Pijak (gościnnie)
10.0 1982 Sierżant policji (gościnnie)
8.6 1982 (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Listonosz (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Conrad (gościnnie)
8.0 1981 Szef banku/Policjant (1982, 1985) (gościnnie)
6.8 1981 (gościnnie)
4.0 1980 (gościnnie)
8.2 1980 Milton Charles (gościnnie)
9.0 1979 Pan Corliss (gościnnie)
3.7 1978 Pan Geller (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Pan Gillette (gościnnie)
6.8 1977 Tyler (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Sierżant Bates (gościnnie)
7.2 1967 Drugi strażnik ochrony (gościnnie)
6.2 1962 Clint (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Griswold filmy Michael Griswold najlepsze filmy Michael Griswold zdjęcia Michael Griswold galeria Michael Griswold biografia Michael Griswold nominacje Michael Griswold nagrody i wyróżnienia Michael Griswold filmografia Michael Griswold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.