Michael Greiling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Hagen Herzog
9.0 2004 Jonathan Beckett
0.0 2003 Rainer Voss (gościnnie)
0.0 2002 Polizeichef
0.0 2001 Dr Stefan Unger (gościnnie)
5.2 2001 Christian Schütte (gościnnie)
9.0 2000 Marco Oliveri
0.0 1999 Helmut
0.0 1996 Udo Walters
0.0 1993 Johannes Immermann
0.0 1988 Heinz Klose (gościnnie)
7.0 1978 Leon Valdes / Armin Wolf (gościnnie)
7.8 1977 Bruno Bentlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Greiling filmy Michael Greiling najlepsze filmy Michael Greiling zdjęcia Michael Greiling galeria Michael Greiling biografia Michael Greiling nominacje Michael Greiling nagrody i wyróżnienia Michael Greiling filmografia Michael Greiling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.