Michael Godere
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alfie (gościnnie)
0.0 2010 Alfie (gościnnie)
6.5 2009 Alfie (gościnnie)
9.0 2007 Alfie (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Alfie (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Alfie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Godere filmy Michael Godere najlepsze filmy Michael Godere zdjęcia Michael Godere galeria Michael Godere biografia Michael Godere nominacje Michael Godere nagrody i wyróżnienia Michael Godere filmografia Michael Godere aktor Michael Godere scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.