Michael Gaston
Data urodzenia: 1962-11-05
Miejsce urodzenia: Walnut Creek, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Sanford Harris (gościnnie)
8.0 2010 Sanford Harris (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Thompson (gościnnie)
7.8 2008 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gale Bertram
8.0
Układy
Damages
2007 Sanford Harris (gościnnie)
8.0 2007 Burt Peterson (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Sanford Harris (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Sanford Harris (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Quinn (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sanford Harris (gościnnie)
7.1
Bez przedawnienia
High Crimes
2002 Sanford Harris (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Sanford Harris (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Sanford Harris (gościnnie)
6.0
Zabić Miłość
Cora Unashamed
2000 Sanford Harris (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Sanford Harris (gościnnie)
8.4 2000 Sanford Harris (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Sanford Harris (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Sanford Harris (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Sanford Harris (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mahaffey (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Sanford Harris (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sanford Harris (gościnnie)
7.5 1997 Sanford Harris (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sanford Harris (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sanford Harris (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sanford Harris (gościnnie)
7.4
Okup
Ransom
1996 Sanford Harris (gościnnie)
7.4
Czarownice z Salem
Crucible, The
1996 Sanford Harris (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Sanford Harris (gościnnie)
7.1
Hakerzy
Hackers
1995 Sanford Harris (gościnnie)
7.5 1995 Sanford Harris (gościnnie)
7.0 1995 Sanford Harris (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Sanford Harris (gościnnie)
5.5 1993 Sanford Harris (gościnnie)
7.7 1993 Sanford Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Gaston filmy Michael Gaston najlepsze filmy Michael Gaston zdjęcia Michael Gaston galeria Michael Gaston biografia Michael Gaston nominacje Michael Gaston nagrody i wyróżnienia Michael Gaston filmografia Michael Gaston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.