Michael G. Canaan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Policjant (gościnnie)
8.1 2007 Policjant (gościnnie)
8.3 2006 Policjant (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Policjant (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Policjant (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Policjant (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Policjant (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael G. Canaan filmy Michael G. Canaan najlepsze filmy Michael G. Canaan zdjęcia Michael G. Canaan galeria Michael G. Canaan biografia Michael G. Canaan nominacje Michael G. Canaan nagrody i wyróżnienia Michael G. Canaan filmografia Michael G. Canaan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.