Michael Francis Clarke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.5 1991 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.5 1990 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.2 1989 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.5 1985 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.5 1985 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.6 1984 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)
8.2 1981 Barman / Menadżer teatru (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Francis Clarke filmy Michael Francis Clarke najlepsze filmy Michael Francis Clarke zdjęcia Michael Francis Clarke galeria Michael Francis Clarke biografia Michael Francis Clarke nominacje Michael Francis Clarke nagrody i wyróżnienia Michael Francis Clarke filmografia Michael Francis Clarke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.