Michael Fitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Edgar Müller (gościnnie)
5.0 1996 Johannes Czermak (gościnnie)
0.0 1995 Christoph Dengler
0.0 1995 Hans (gościnnie)
2.0 1994 Dr Max Brunner
0.0 1988 Klaus Haller
0.0 1987 Chiffre
7.0 1978 (gościnnie)
6.2 1974 Arno Huber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Fitz filmy Michael Fitz najlepsze filmy Michael Fitz zdjęcia Michael Fitz galeria Michael Fitz biografia Michael Fitz nominacje Michael Fitz nagrody i wyróżnienia Michael Fitz filmografia Michael Fitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.