Michael Feast
Data urodzenia: 1946-11-25
Miejsce urodzenia: Brighton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Wikariusz generalny
6.1
Gdy budzą się demony
There Be Dragons
2011 Wikariusz generalny
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 Kardynał Pole
7.9
Stan gry
State of Play
2003 Andrew Wilson
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Rees (2005)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Martin Bartlett (niewymieniony w czołówce)
6.5
Don Kichot
Don Quixote
2000 doktor
0.0 2000 Harvey Green
7.6
Jeździec bez głowy
Sleepy Hollow
1999 Mężczyzna pokryty krostami
8.0 1999 Stephen Enwright
8.0 1998 Stephen Enwright
8.9 1997 Dowódca Enwright
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ian Craigie (gościnnie)
0.0 1992 Harry West
8.1
Klaryssa
Clarissa
1991 Tomlinson
0.0 1991 Snape
0.0 1989 Rodney Smithson (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Wayne Simpson (gościnnie)
7.7
Kontrakt rysownika
Draughtsman's Contract, The
1982 Żywy posąg
7.4 1981 Gillis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Feast filmy Michael Feast najlepsze filmy Michael Feast zdjęcia Michael Feast galeria Michael Feast biografia Michael Feast nominacje Michael Feast nagrody i wyróżnienia Michael Feast filmografia Michael Feast aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.