Michael Fairman
Data urodzenia: 1934-02-25
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.9 2008 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Lumpy Feldstein (gościnnie)
8.1 2005 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.5 2005 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.5 2002 Stanley Greenblatt (gościnnie)
8.2 2002 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.8 2001 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6 2000 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1999 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.4 1997 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0
Nocna zmiana
Late Shift, The
1996 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1996 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.8 1996 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.0 1995 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
0.0 1995 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1995 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
9.7 1994 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1992 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.4 1990 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6 1989 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.7 1989 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.7 1988 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.2 1988 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
0.0 1987 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
10.0 1987 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.0 1987 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
5.7 1986 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.5 1985 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
9.0 1984 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6 1984 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.7 1983 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.3 1983 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
0.0 1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
10.0 1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
10.0 1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.6 1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.6 1980 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
5.7 1979 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.5 1979 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.4 1978 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.0 1978 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.7 1977 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
6.8 1977 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1977 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
8.4 1975 Starszy Jason Nichols (gościnnie)
7.0 1973 Starszy Jason Nichols (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Fairman filmy Michael Fairman najlepsze filmy Michael Fairman zdjęcia Michael Fairman galeria Michael Fairman biografia Michael Fairman nominacje Michael Fairman nagrody i wyróżnienia Michael Fairman filmografia Michael Fairman aktor Michael Fairman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.