Michael Esparza
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2010 Marcus (gościnnie)
6.0 2009 Marcus (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Eric / Charlie (gościnnie)
6.0 2005 Marcus (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Oficer Sanchez (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Marcus (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Marcus (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Marcus (gościnnie)
0.0

0 Marcus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Esparza filmy Michael Esparza najlepsze filmy Michael Esparza zdjęcia Michael Esparza galeria Michael Esparza biografia Michael Esparza nominacje Michael Esparza nagrody i wyróżnienia Michael Esparza filmografia Michael Esparza aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.