Michael Elwyn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Lord Latimer (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Lord Latimer (gościnnie)
7.6 2006 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 2004 Lord Latimer (gościnnie)
5.5 2003 Lord Latimer (gościnnie)
7.7 2002 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 2001 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 2000 Lord Latimer (gościnnie)
7.5 2000 Lord Latimer (gościnnie)
8.1 1999 Lord Latimer (gościnnie)
7.3 1996 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 1996 Lord Latimer (gościnnie)
7.0 1994 Lord Latimer (gościnnie)
7.0 1992 Lord Latimer (gościnnie)
6.8 1992 Lord Latimer (gościnnie)
5.7
Ulica Półksiężyca
Half Moon Street
1986 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 1985 Lord Latimer (gościnnie)
10.0 1984 Lord Latimer (gościnnie)
7.3
Kochanica Francuza
French Lieutenant's Woman, The
1981 Lord Latimer (gościnnie)
8.0 1979 Lord Latimer (gościnnie)
10.0 1978 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 1974 Lord Latimer (gościnnie)
0.0 1966 Lord Latimer (gościnnie)
8.8 1964 Lord Latimer (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Lord Latimer (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lord Latimer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Elwyn filmy Michael Elwyn najlepsze filmy Michael Elwyn zdjęcia Michael Elwyn galeria Michael Elwyn biografia Michael Elwyn nominacje Michael Elwyn nagrody i wyróżnienia Michael Elwyn filmografia Michael Elwyn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.