Michael Ealy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Derrick Bond
0.0 2011 Derrick Bond
6.2 2011 Prawnik Dave
6.7 2010 Derrick Bond
9.0 2009 Derrick Bond
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Derrick Bond
7.7 2007 Ben (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Derrick Bond
10.0 2001 Derrick Bond
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Derrick Bond
8.3 2000 Derrick Bond

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Ealy filmy Michael Ealy najlepsze filmy Michael Ealy zdjęcia Michael Ealy galeria Michael Ealy biografia Michael Ealy nominacje Michael Ealy nagrody i wyróżnienia Michael Ealy filmografia Michael Ealy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.