Michael Dunn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
0.0 2010 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.5 2002 George Baptiste (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
8.0 1969 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
10.0 1966 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.6 1966 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
8.2 1965 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.8 1965 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
4.7 1964 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)
7.4 1959 Mieszkaniec 14-tki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Dunn filmy Michael Dunn najlepsze filmy Michael Dunn zdjęcia Michael Dunn galeria Michael Dunn biografia Michael Dunn nominacje Michael Dunn nagrody i wyróżnienia Michael Dunn filmografia Michael Dunn aktor Michael Dunn reżyser Michael Dunn scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.