Michael Duisenberg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Mundurowy (gościnnie)
6.7 2010 Ray Kaminski (gościnnie) (niewymieni
7.7 2009 Ochroniarz (gościnnie)
7.8 2007 Agent CIA Anderson (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ray Kaminski (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Craig Tomlin (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Ray Kaminski (gościnnie) (niewymieni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Duisenberg filmy Michael Duisenberg najlepsze filmy Michael Duisenberg zdjęcia Michael Duisenberg galeria Michael Duisenberg biografia Michael Duisenberg nominacje Michael Duisenberg nagrody i wyróżnienia Michael Duisenberg filmografia Michael Duisenberg aktor Michael Duisenberg scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.