Michael Donovan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Barman
7.3 2006 Spike (głos)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 różne głosy
5.8
Mucha Lucha
¡Mucha Lucha!
2002 El Rey (głos)
7.5 2002 Król Randor, Hrabia Marzo, Roboto, Hordak (pierwszy sezon), Tung Lashor (głos)
6.7 1999 Masakra / Cassidy Kletwood (głos) (gościnnie)
10.0 1999 The Magician / DJ Mikkis / inspektor / senator Dobbs (głos)
8.8 1998 (głos)
6.8 1996 Gray Hulk / Gray Hulk / Sędzia / Pan Fixit (głos) (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (różne głosy)
7.9 1995 Guile / Zangief (głos)
3.4 1995
8.1 1994 Phong/Mike The TV/Cecil (głos)
6.2
Conan i Młodzi Wojownicy
Conan and the Young Warriors
1994 Dodatkowe głosy (głos)
8.2 1993 Wolf Bronsky (głos)
8.1 1993 Ryoga Hibiki (ang. głos)
3.9
Znak smoka
Double Dragon
1993 Billy Lee, Szczękołamacz, Wojownik cienia (głos)
8.0 1993 (głos)
7.9
Conan awanturnik
Conan: The Adventurer
1992 Conan (głos)
7.5 1992 Profesor Edison / Strzelec / Duży dinozaur (głos)
5.0 1988 Cye/Sage (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Dziadek Goku (głos) (ang. głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Ojciec Penny / Mistrz Roshi (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Donovan filmy Michael Donovan najlepsze filmy Michael Donovan zdjęcia Michael Donovan galeria Michael Donovan biografia Michael Donovan nominacje Michael Donovan nagrody i wyróżnienia Michael Donovan filmografia Michael Donovan aktor Michael Donovan scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.