Michael Dempsey
Data urodzenia: 1967-06-21
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Detektyw (gościnnie)
0.0 2010 Detektyw (gościnnie)
0.0 2010 Detektyw (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Herman Farr (gościnnie)
8.0 2007 Marty Hasselbach (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Detektyw (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Brygadzista (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Detektyw (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw Patterson (gościnnie)
7.3 2002 Allen Hillington (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Detektyw (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Detektyw (gościnnie)
9.8 2001 Detektyw (gościnnie)
7.5 2000 Detektyw (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Detektyw (gościnnie)
6.2
Mój przyjaciel Marsjanin
My Favorite Martian
1999 Detektyw (gościnnie)
6.5 1999 Detektyw (gościnnie)
7.0 1999 Detektyw (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Detektyw (gościnnie)
7.6 1999 Detektyw (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Detektyw (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Detektyw (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Detektyw (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Detektyw (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Detektyw (gościnnie)
10.0 1995 Detektyw (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf (gościnnie)
7.0 1990 Detektyw (gościnnie)
7.3 1990 Detektyw (gościnnie)
7.2 1988 Detektyw (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Detektyw (gościnnie)
6.4 1983 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Dempsey filmy Michael Dempsey najlepsze filmy Michael Dempsey zdjęcia Michael Dempsey galeria Michael Dempsey biografia Michael Dempsey nominacje Michael Dempsey nagrody i wyróżnienia Michael Dempsey filmografia Michael Dempsey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.