Michael Degen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Jochen Bühler
9.0 2000 Szef policji Patta
10.0 1998 Hugo Siebert (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie) (on sam)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Dr Carl Gregorius
0.0 1993 Otto Fritze
0.0 1993 Hrabia Waldegg
0.0 1988 Dr Hagen (gościnnie)
0.0 1983 Dr Martin Sanders
0.0 1983
7.5 1981 Manfred Berger (gościnnie)
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Grunlich, mąż Toni
10.0
Rodzina Buddenbrooków
Buddenbrooks
1979 Grunlich, mąż Toni
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 Alexandre
7.8 1977 Werner Kolbe (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Degen filmy Michael Degen najlepsze filmy Michael Degen zdjęcia Michael Degen galeria Michael Degen biografia Michael Degen nominacje Michael Degen nagrody i wyróżnienia Michael Degen filmografia Michael Degen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.