Michael-David Aragon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
7.7
Bracia
Brothers
2009 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
5.7
Czas odkupienia
Not Forgotten
2009 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
8.8 2008 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael-David Aragon filmy Michael-David Aragon najlepsze filmy Michael-David Aragon zdjęcia Michael-David Aragon galeria Michael-David Aragon biografia Michael-David Aragon nominacje Michael-David Aragon nagrody i wyróżnienia Michael-David Aragon filmografia Michael-David Aragon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.