Michael Cudlitz
Data urodzenia: 1964-11-30
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Rachel Cudlitz, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Big Mike Walton (gościnnie)
6.2 2011 Big Mike Walton (gościnnie)
0.0 2011 Big Mike Walton (gościnnie)
0.0 2010 Big Mike Walton (gościnnie)
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Big Mike Walton (gościnnie)
6.5
Skradzione życie
Stolen Lives
2009 Big Mike Walton (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Big Mike Walton (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Big Mike Walton (gościnnie)
8.1 2007 Big Mike Walton (gościnnie)
7.9
Impas
Standoff
2006 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Strażnik więzienny Robert "Bob" Hudson (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Big Mike Walton (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lucky (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Big Mike Walton (gościnnie)
7.3 2004 Vern Dox (gościnnie)
7.8 2003 Big Mike Walton (gościnnie)
7.9 2003 Big Mike Walton (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Big Mike Walton (gościnnie)
7.8 2002 Big Mike Walton (gościnnie)
8.3
MDs
2002 Big Mike Walton (gościnnie)
7.3 2002 'Mac' MacKern (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Big Mike Walton (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Sierżant Denver 'Bull' Randleman
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Big Mike Walton (gościnnie)
8.0 2001 Big Mike Walton (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Dennis (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer William Spencer (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Big Mike Walton (gościnnie)
6.0
Alibi
Lured Innocence
1999 Big Mike Walton (gościnnie)
8.4 1999 Big Mike Walton (gościnnie)
6.7 1999 Big Mike Walton (gościnnie)
0.0 1999 Big Mike Walton (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Negocjator
Negotiator, The
1998 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Big Mike Walton (gościnnie)
6.9
Zabijanie na śniadanie
Grosse Pointe Blank
1997 Big Mike Walton (gościnnie)
10.0 1997 Big Mike Walton (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Big Mike Walton (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Big Mike Walton (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Big Mike Walton (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Big Mike Walton (gościnnie)
7.0 1995 Big Mike Walton (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Big Mike Walton (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Big Mike Walton (gościnnie)
7.8
Smok: historia Bruce'a Lee
Dragon: The Bruce Lee Story
1993 Big Mike Walton (gościnnie)
7.6 1993 Big Mike Walton (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Big Mike Walton (gościnnie)
7.2 1992 Big Mike Walton (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Big Mike Walton (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Big Mike Walton (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Big Mike Walton (gościnnie)
7.3 1990 Big Mike Walton (gościnnie)
8.0 1987 Big Mike Walton (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Big Mike Walton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Cudlitz filmy Michael Cudlitz najlepsze filmy Michael Cudlitz zdjęcia Michael Cudlitz galeria Michael Cudlitz biografia Michael Cudlitz nominacje Michael Cudlitz nagrody i wyróżnienia Michael Cudlitz filmografia Michael Cudlitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.