Michael Craig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2000 Gordon Mahon
7.8 1991 Biskup
10.0 1989
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Hrabia Huntingdon (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie) (on sam)
7.2 1979 Donald (gościnnie)
8.7 1977 Guthrie (gościnnie)
0.0 1976 Alberto Reggiani
0.0 1976 Dicky Draper (gościnnie)
0.0 1972 Kurk (gościnnie)
0.0 1967 On
8.4 1965 Gawędziarz (gościnnie)
7.0 1965 Hrabia Warwick / Orgon
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Komandor (gościnnie)
1.0
Morze piachu
Sea of Sand
1958 Kapitan Cotton
7.6 1955 Harold, hrabia z Hereford

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Craig filmy Michael Craig najlepsze filmy Michael Craig zdjęcia Michael Craig galeria Michael Craig biografia Michael Craig nominacje Michael Craig nagrody i wyróżnienia Michael Craig filmografia Michael Craig aktor Michael Craig scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.