Michael Cochrane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Wielebny Travis (gościnnie)
0.0 2004 Wielebny Travis (gościnnie)
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Wielebny Travis (gościnnie)
5.5 2003 Wielebny Travis (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Wielebny Travis (gościnnie)
5.0 2001 Wielebny Travis (gościnnie)
0.0 2001 Wielebny Travis (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Wielebny Travis (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Wielebny Travis (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Wielebny Travis (gościnnie)
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Wielebny Travis (gościnnie)
6.8 1992 Wielebny Travis (gościnnie)
0.0 1990 Wielebny Travis (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Wielebny Travis (gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Wielebny Travis (gościnnie)
5.5 1984 Wielebny Travis (gościnnie)
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Wielebny Travis (gościnnie)
9.2 1983 Wielebny Travis (gościnnie)
7.6 1981 Wielebny Travis (gościnnie)
0.0 1977 Wielebny Travis (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Wielebny Travis (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Wielebny Travis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Cochrane filmy Michael Cochrane najlepsze filmy Michael Cochrane zdjęcia Michael Cochrane galeria Michael Cochrane biografia Michael Cochrane nominacje Michael Cochrane nagrody i wyróżnienia Michael Cochrane filmografia Michael Cochrane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.