Michael Chernus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jeffrey Price
6.5
Dziedzictwo Bourne'a
Bourne Legacy, The
2012 Arthur Ingram
7.1
3D Faceci w czerni 3
Men in Black III
2012 Jeffrey Price
5.5 2011 Jeffrey Price
10.0 2011 Jeffrey Price
0.0 2010 Jeffrey Price
6.5 2010 Jeffrey Price
7.0
W imieniu armii
Messenger, The
2009 Jeffrey Price
6.9
Nowszy model
Rebound, The
2009 Jeffrey Price
2.7 2009 Jeffrey Price
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Jeffrey Price
6.5 2009 Jeffrey Price

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Chernus filmy Michael Chernus najlepsze filmy Michael Chernus zdjęcia Michael Chernus galeria Michael Chernus biografia Michael Chernus nominacje Michael Chernus nagrody i wyróżnienia Michael Chernus filmografia Michael Chernus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.