Michael Cavanaugh
Data urodzenia: 1942-11-21
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.3 2006 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Senator Alan Corman (gościnnie)
8.1 2003 (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.9 2003 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.5 2002 Bobby Davenport (gościnnie)
6.1
Na własną rękę
Collateral Damage
2002 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6 2000 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.5 1997 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6 1993 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.3 1991 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
10.0 1991 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
10.0 1986 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
5.5 1986 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.3 1986 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
5.7 1986 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.5 1985 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
5.6 1984 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.0 1984 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6 1984 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
5.5 1983 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.3 1983 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
8.5 1982 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.0 1982 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.2 1982 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.2 1978 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.0 1978 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.8
Wyzwanie
Gauntlet, The
1977 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
7.6
Strażnik prawa
Enforcer, The
1976 Szeryf Jack Withers (gościnnie)
6.8 1974 Szeryf Jack Withers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Cavanaugh filmy Michael Cavanaugh najlepsze filmy Michael Cavanaugh zdjęcia Michael Cavanaugh galeria Michael Cavanaugh biografia Michael Cavanaugh nominacje Michael Cavanaugh nagrody i wyróżnienia Michael Cavanaugh filmografia Michael Cavanaugh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.