Michael Carter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Generał Antoninus
9.0 2003 John Scott Russell (gościnnie)
5.5 2003 Prof Reeves (gościnnie)
6.8 2003 Generał dywizji Guy Walpole (gościnnie)
8.6
Pod niebem Szkocji
Two Thousand Acres of Sky
2001 Douglas Raeburn
0.0 1996 Phillip Tulloch
6.8 1992 Aukcjoner (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Michael De Fraine (gościnnie)
10.0 1985 Pan Nelson(gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Hurst (gościnnie)
10.0 1985 Pan Nelson (gościnnie)
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Godfrey Norton (gościnnie)
5.6
Twierdza
Keep, The
1983 Molasar
9.2 1983 Rodriguez (gościnnie)
7.7
Kontrakt rysownika
Draughtsman's Contract, The
1982 Pan Clarke
0.0 1982 Dodge
6.8
Amerykański wilkołak w Londynie
American Werewolf in London, An
1981 Gerald Bringsley
0.0 1944 Żołnierz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Carter filmy Michael Carter najlepsze filmy Michael Carter zdjęcia Michael Carter galeria Michael Carter biografia Michael Carter nominacje Michael Carter nagrody i wyróżnienia Michael Carter filmografia Michael Carter aktor Michael Carter scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.