Michael Bryan French
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gregory White (gościnnie)
6.0 2009 Gregory White (gościnnie)
8.8 2008 Lekarz (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Gregory White (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Tom Fargood / Alexander Gallo (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gregory White (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Gregory White (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Gregory White (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Gregory White (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dr Franks (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Gregory White (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Gregory White (gościnnie)
6.2
Koszmar następnego lata
I Still Know What You Did Last Summer
1998 Gregory White (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Gregory White (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Gregory White (gościnnie)
7.7 1995 Gregory White (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Gregory White (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Gregory White (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Gregory White (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Paul Mossinger (gościnnie)
8.7 1992 Gregory White (gościnnie)
7.5 1991 Gregory White (gościnnie)
7.5 1991 Gregory White (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Gregory White (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Gregory White (gościnnie)
5.7 1986 Gregory White (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Bryan French filmy Michael Bryan French najlepsze filmy Michael Bryan French zdjęcia Michael Bryan French galeria Michael Bryan French biografia Michael Bryan French nominacje Michael Bryan French nagrody i wyróżnienia Michael Bryan French filmografia Michael Bryan French aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.