Michael Bower
Data urodzenia: 1975-02-12
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Roy Gublik (gościnnie)
6.0 2009 Roy Gublik (gościnnie)
0.0 2009 Roy Gublik (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Sam Nozik (gościnnie)
7.5 2002 Peter (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Roy Gublik (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gruby nudziarz (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Roy Gublik (gościnnie)
9.5 1999 Roy Gublik (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Roy Gublik (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lo-Fat (gościnnie)
0.0 1991 Roy Gublik (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Roy Gublik (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Roy Gublik (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Roy Gublik (gościnnie)
6.8 1988 Roy Gublik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Bower filmy Michael Bower najlepsze filmy Michael Bower zdjęcia Michael Bower galeria Michael Bower biografia Michael Bower nominacje Michael Bower nagrody i wyróżnienia Michael Bower filmografia Michael Bower aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.