Michael Berryman
Data urodzenia: 1948-09-04
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Patricia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
2.6 2010 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
10.0
Beg
2010 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.7 2009 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
1.0 2009 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
6.4 1997 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
5.7 1996 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.0
Ocean
Oceano
1989 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
6.3
Mój naukowy projekt
My Science Project
1985 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
6.2
Dziewczyna z komputera
Weird Science
1985 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.8 1984 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
8.2 1981 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
6.4
Wzgórza mają oczy
Hills Have Eyes, The
1977 Owen Lee Jarvis (gościnnie)
8.7
Lot nad kukułczym gniazdem
One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975 Owen Lee Jarvis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Berryman filmy Michael Berryman najlepsze filmy Michael Berryman zdjęcia Michael Berryman galeria Michael Berryman biografia Michael Berryman nominacje Michael Berryman nagrody i wyróżnienia Michael Berryman filmografia Michael Berryman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.