Michael Alldredge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1995 Sierżant Krycek (gościnnie)
8.6 1989 Officer Ray Dewey (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Mike Mulvaney/Schmidt (1986, 1987) (gościnnie)
6.3 1984 Hal Winters (gościnnie)
7.5 1984 Pan Matzie (gościnnie)
7.3 1984 Barman Joe (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Whitaker / Don / Pułkownik Twill (gościnnie)
8.3 1983 Trener Leopold (gościnnie)
7.0 1982 Barman (gościnnie)
8.2 1982 Młody Jake Keaton (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Howard Tanner (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Bob (gościnnie)
8.2 1980 Porucznik Moss (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Pan Davidson
8.5 1979 Coogan (gościnnie)
10.0 1979 Briggs (gościnnie)
7.2 1978 Tom (gościnnie)
5.7 1978 Steve Jackson / Detektyw Don Horton (gościnnie)
0.0 1977 Kapitan strażaków
6.8 1977 Sierżant Roche (gościnnie)
7.5 1977 Sam (gościnnie)
7.8 1976 Waller (gościnnie)
7.8 1976 Ralph (1979-1981)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Adams (gościnnie)
7.4 1975 Mężczyzna (gościnnie)
3.4 1974 Ed Riley (gościnnie)
6.8 1974 Taksówkarz (gościnnie)
7.0 1973 Zastępca szeryfa Gordon / Joe Tucker (gościnnie)
8.5 1972 Burt (gościnnie)
4.7 1971 Policjant (gościnnie)
7.7 1968 Connolly

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Alldredge filmy Michael Alldredge najlepsze filmy Michael Alldredge zdjęcia Michael Alldredge galeria Michael Alldredge biografia Michael Alldredge nominacje Michael Alldredge nagrody i wyróżnienia Michael Alldredge filmografia Michael Alldredge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.