Mia Wasikowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Scarlet
0.0 2012 Catherine
0.0 2012
0.0 2012 India Stoker
7.4
Gangster
Lawless
2012 Bertha Minnix
7.2 2012 Bertha Minnix
7.3 2011 Jane Eyre
6.7
Wszystko w porządku
Kids Are All Right, The
2010 Joni
6.0 2009 Elinor Smith
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Sophie
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Lily Watson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mia Wasikowska filmy Mia Wasikowska najlepsze filmy Mia Wasikowska zdjęcia Mia Wasikowska galeria Mia Wasikowska biografia Mia Wasikowska nominacje Mia Wasikowska nagrody i wyróżnienia Mia Wasikowska filmografia Mia Wasikowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.