Mews Small
Data urodzenia: 1942-03-20
Miejsce urodzenia: Pasadena, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Mary LeDoux
8.2 1980 Gladys Leary (gościnnie)
10.0 1979 (gościnnie)
6.2 1979 Barbara Hopkins (gościnnie)
8.5 1979 Francis 'Frankie' Lee Olmstead (gościnnie)
7.1 1976 Stella (gościnnie)
8.7
Lot nad kukułczym gniazdem
One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975 Candy
7.0 1975 Sheila Rosen (gościnnie)
7.8 1972 Przyjaciółka (gościnnie)
7.2 1967 Joan Cochrane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mews Small filmy Mews Small najlepsze filmy Mews Small zdjęcia Mews Small galeria Mews Small biografia Mews Small nominacje Mews Small nagrody i wyróżnienia Mews Small filmografia Mews Small aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.