Method Man
Data urodzenia: 1971-04-01
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona (od 2000), 3 dzieci: syn (ur. 1997), córka (ur. 1998)

Biografia:
Clliford Smith, bo tak brzmi jego prawdziwe imię, urodził się 1 kwietnia 1971 roku, w biednej dzielnicy Nowego Yorku. Pierwsze rymy układał już jako mały dzieciak razem ze Swoimi kumplami. Prawdziwy rozgłos przyniosła mu współpraca z chyba najsłynniejszym zespołem hip hopowym w historii czarnej muzyki - Wu Tang Klan. Jako aktor zadebiutował w 1997 roku, niewielką rolą w "Clliford Smith", później jego role były coraz większe i wązniejsze, ale jego współpraca z filmem opiera się głównie na pisaniu piosenek do ścieżki źwiękowej.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Drops (2006/2007) (gościnnie)
5.4
Facet do dziecka
Sitter, The
2011 Drops (2006/2007) (gościnnie)
6.3 2010 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Młody bokser (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.1 2004 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.0 2003 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.0 2002 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Melvin 'Cheese' Flagstaff(2003) (gościnnie)
7.3 2001 Drops (2006/2007) (gościnnie)
7.7 2000 Drops (2006/2007) (gościnnie)
7.6 2000 Drops (2006/2007) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Drops (2006/2007) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Drops (2006/2007) (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.8 1997 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Drops (2006/2007) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Drops (2006/2007) (gościnnie)
9.0 1992 Drops (2006/2007) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Method Man filmy Method Man najlepsze filmy Method Man zdjęcia Method Man galeria Method Man biografia Method Man nominacje Method Man nagrody i wyróżnienia Method Man filmografia Method Man aktor Method Man scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.