Merle Dandridge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Stacy Garrett (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Prokurator okręgowa Jill Ottinger (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Rita Roosevelt (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stacy Garrett (gościnnie)
7.3 2002 Stacy Garrett (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Stacy Garrett (gościnnie)
7.6 1999 Stacy Garrett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Merle Dandridge filmy Merle Dandridge najlepsze filmy Merle Dandridge zdjęcia Merle Dandridge galeria Merle Dandridge biografia Merle Dandridge nominacje Merle Dandridge nagrody i wyróżnienia Merle Dandridge filmografia Merle Dandridge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.