Merelina Kendall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2000 Sekretarka
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Kay Croft (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Alice Leonard (gościnnie)
7.0 1993 Doktor Elspeth Beattie (gościnnie)
7.0 1992 Eugenie (gościnnie)
7.3
Robin Hood: Książę złodziei
Robin Hood: Prince of Thieves
1991 Starsza kobieta
8.7 1990 Panna Daly (gościnnie)
0.0 1987 pani Lydgate
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Norma (gościnnie)
0.0 1985 Pani Beckett(gościnnie)
7.2
1984
Nineteen Eighty-Four
1984 Pani Parsons
0.0 1984 Lucy
0.0 1973 Meg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Merelina Kendall filmy Merelina Kendall najlepsze filmy Merelina Kendall zdjęcia Merelina Kendall galeria Merelina Kendall biografia Merelina Kendall nominacje Merelina Kendall nagrody i wyróżnienia Merelina Kendall filmografia Merelina Kendall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.