Meredith Baxter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.7 2009 (głos) (ona sama)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 (głos) (ona sama)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 (głos) (ona sama)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (ona sama)
0.0 1996 (głos) (ona sama)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 (głos) (ona sama)
8.1 1989 (głos) (ona sama)
8.2 1982 (głos) (ona sama)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 (głos) (ona sama)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (ona sama)
10.0 1976 (głos) (ona sama)
6.0 1976 (głos) (ona sama)
8.1 1974 (głos) (ona sama)
10.0 1973 (głos) (ona sama)
7.0 1973 (głos) (ona sama)
5.5 1972 (głos) (ona sama)
10.0 1970 (głos) (ona sama)
6.6 1969 (głos) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Meredith Baxter filmy Meredith Baxter najlepsze filmy Meredith Baxter zdjęcia Meredith Baxter galeria Meredith Baxter biografia Meredith Baxter nominacje Meredith Baxter nagrody i wyróżnienia Meredith Baxter filmografia Meredith Baxter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.