Melora Hardin
Data urodzenia: 1967-06-29
Miejsce urodzenia: Houston, Teksas, USA
Stan cywilny: mąż Gildart Jackson (od 1997), 2 córki: Rory Melora (ur. 29.09.2001) i Piper Quincy (ur. 2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Celia (gościnnie)
6.3 2010 Celia (gościnnie)
6.5 2009 Celia (gościnnie)
0.0 2009 Celia (gościnnie)
6.0
Głupek o poranku
Free Radio
2008 Celia (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Celia (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Celia (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Celia (gościnnie)
7.5 2002 Trudy Monk (gościnnie)
7.3 2002 Wendy Colton (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Celia (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Celia (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Menadżerka zakładu bukmacherskiego (gościnnie)
9.1 1999 Celia (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Celia (gościnnie)
7.3
Władza absolutna
Absolute Power
1997 Celia (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Celia (gościnnie)
10.0 1997 Celia (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Celia (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Celia (gościnnie)
6.0
Złote wrota
Golden Gate
1993 Celia (gościnnie)
8.6 1993 Celia (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Celia (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Celia (gościnnie)
10.0 1992 Celia (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Celia (gościnnie)
6.3
Brudny taniec
Dirty Dancing
1988 Celia (gościnnie)
6.3 1986 Celia (gościnnie)
0.0 1985 Celia (gościnnie)
6.0 1983 Celia (gościnnie)
6.3 1983 Celia (gościnnie)
10.0 1980 Celia (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Celia (gościnnie)
7.0 1978 Celia (gościnnie)
0.0 1977 Celia (gościnnie)
0.0 1977 Celia (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Celia (gościnnie)
7.1 1976 Celia (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Celia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melora Hardin filmy Melora Hardin najlepsze filmy Melora Hardin zdjęcia Melora Hardin galeria Melora Hardin biografia Melora Hardin nominacje Melora Hardin nagrody i wyróżnienia Melora Hardin filmografia Melora Hardin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.