Melody Butiu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Doktor Isani (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Opiekunka (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Doktor Isani (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Doktor Isani (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Doktor Isani (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka Janice (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Doktor Isani (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Doktor Isani (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melody Butiu filmy Melody Butiu najlepsze filmy Melody Butiu zdjęcia Melody Butiu galeria Melody Butiu biografia Melody Butiu nominacje Melody Butiu nagrody i wyróżnienia Melody Butiu filmografia Melody Butiu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.