Melissa De Sousa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Tina
8.3 2011 Tina
0.0 2009 Liz Penn (gościnnie)
7.7 2009 Liz Penn (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Christine Nelson (gościnnie)
10.0 2004 Liz Penn (gościnnie)
7.3 2001 Liz Penn (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Liz Penn (gościnnie)
0.0 1999 Liz Penn (gościnnie)
0.0 1998 Liz Penn (gościnnie)
8.1 1996 Liz Penn (gościnnie)
8.0 1995 Liz Penn (gościnnie)
7.2 1994 Liz Penn (gościnnie)
0.0 1993 Liz Penn (gościnnie)
7.0 1993 Liz Penn (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Liz Penn (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Jaclyn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melissa De Sousa filmy Melissa De Sousa najlepsze filmy Melissa De Sousa zdjęcia Melissa De Sousa galeria Melissa De Sousa biografia Melissa De Sousa nominacje Melissa De Sousa nagrody i wyróżnienia Melissa De Sousa filmografia Melissa De Sousa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.