Melanie MacQueen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Faye Lebvre (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Faye Lebvre (gościnnie)
8.0 2007 Faye Lebvre (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Faye Lebvre (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Faye Lebvre (gościnnie)
5.8 1996 Faye Lebvre (gościnnie)
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Faye Lebvre (gościnnie)
6.6 1991 Faye Lebvre (gościnnie)
5.8 1990 Faye Lebvre (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Faye Lebvre (gościnnie)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Faye Lebvre (gościnnie)
8.6
Baśnie Braci Grimm
Grimm meisaku gekijô
1987 Faye Lebvre (gościnnie)
5.7 1986 Faye Lebvre (gościnnie)
9.0 1984 Faye Lebvre (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melanie MacQueen filmy Melanie MacQueen najlepsze filmy Melanie MacQueen zdjęcia Melanie MacQueen galeria Melanie MacQueen biografia Melanie MacQueen nominacje Melanie MacQueen nagrody i wyróżnienia Melanie MacQueen filmografia Melanie MacQueen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.