Melanie Kilburn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Olive Halsall
6.8 2007 Pauline Turrill (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Lyn Cooper (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Elaine Martin (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Yvonne Flack (gościnnie)
6.0 1997 Sandra Harrison (1999)
0.0 1994 Charlotte
0.0 1994 Barbara Bibby
7.0 1993 Liz Pullen (2000)
6.8 1992 Rosie Tinniswood (gościnnie)
8.4 1990 Angela
0.0 1989 Jill
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani Hearn (gościnnie)
6.4
Mała doboszka
Little Drummer Girl, The
1984 Heloise
7.6 1984 Sandra Conway / Laura Bryant
10.0 1980 Siostra w izbie przyjęć (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melanie Kilburn filmy Melanie Kilburn najlepsze filmy Melanie Kilburn zdjęcia Melanie Kilburn galeria Melanie Kilburn biografia Melanie Kilburn nominacje Melanie Kilburn nagrody i wyróżnienia Melanie Kilburn filmografia Melanie Kilburn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.