Melanie Hill
Data urodzenia: 1962-01-11
Miejsce urodzenia: Sunderland, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Sean Bean (27.02.1990 - 1997, rozwód), 2 córki: Lorna (ur. 1987) i Molly (ur. 1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Mary Howden (gościnnie)
7.5 2008 Mary Howden (gościnnie)
6.2 2007 Mary Howden (gościnnie)
0.0 2004 Mary Howden (gościnnie)
7.6
Z piekła rodem
From Hell
2001 Mary Howden (gościnnie)
0.0 1998 Mary Howden (gościnnie)
7.6
Orkiestra
Brassed Off
1996 Mary Howden (gościnnie)
8.9
Kiedy nadejdzie sobota
When Saturday Comes
1996 Mary Howden (gościnnie)
5.0 1994 Mary Howden (gościnnie)
0.0 1994 Mary Howden (gościnnie)
0.0 1986 Mary Howden (gościnnie)
10.0 1980 Mary Howden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Melanie Hill filmy Melanie Hill najlepsze filmy Melanie Hill zdjęcia Melanie Hill galeria Melanie Hill biografia Melanie Hill nominacje Melanie Hill nagrody i wyróżnienia Melanie Hill filmografia Melanie Hill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.