Mel Tormé
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1984 (gościnnie) (on sam)
6.3 1983 (gościnnie) (on sam)
6.4 1983 (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
8.0 1969 Harry Carter (gościnnie)
6.7 1969 Trevor (gościnnie)
7.0 1965 Jamey Burke (gościnnie)
6.2 1962
7.6 1962 Mel Tinker (gościnnie)
5.6 1956 Lester Hogarth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mel Tormé filmy Mel Tormé najlepsze filmy Mel Tormé zdjęcia Mel Tormé galeria Mel Tormé biografia Mel Tormé nominacje Mel Tormé nagrody i wyróżnienia Mel Tormé filmografia Mel Tormé aktor Mel Tormé scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.