Megumi Nasu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Agentka tajnej służby wywiadowczej (głos)
7.3 2007 Sh?ko Kunugi (głos)
7.7 2006 Sardia (głos)
5.0 2006 Yuka Mori (głos)
7.4
Brzoskwinia
Peach Girl
2005 Sae Kashiwagi (głos)
7.4 2004 Yae (głos) (gościnnie)
5.1 2001 Yue Imasaka (głos)
7.3 2001 Hitomi Yuki (głos)
6.8 2001 Shinobu (głos)
7.5 2000 Misuzu Arifuji (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Megumi Nasu filmy Megumi Nasu najlepsze filmy Megumi Nasu zdjęcia Megumi Nasu galeria Megumi Nasu biografia Megumi Nasu nominacje Megumi Nasu nagrody i wyróżnienia Megumi Nasu filmografia Megumi Nasu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.