Megan Hollingshead
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Ruka Souen (ang. głos)
8.4 2008 Villetta Nu (ang. głos)
7.8 2008 Ruka Souen (ang. głos)
7.7 2008 Nemu Kurotsuchi / Rangiku Matsumoto (ang. głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Shizune (ang. głos)
8.0 2006 Sir Bedivere (ang. głos) (gościnnie)
8.3 2006 Villetta Nu (ang. głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Takako Nakanishi (ang. głos)
7.4 2006 Saya Shindo (ang. głos)
7.7 2006 Rangiku Matsumoto (ang. głos)
7.2 2004 (ang. głos)
8.0 2004 Rangiku Matsumoto (ang. głos)
7.8 2002 Shizune (ang. głos)
7.3 2000 Noriko Ukai (ang. głos)
7.5 2000 Misuzu Arito, Miyo Kisaragi, Rika, Tamura, Matka Yoji, Akane Kojima (ang.) (głos)
7.6
Yu-Gi-Oh!
Yugiô: Duel Monsters
2000 Mai Valentine (ang. głos)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 Komputer (głos) (ang. głos)
6.2
Pokémon: Film pierwszy
Gekijô-ban poketto monsutâ: Myûtsû no gyakushû
1998 Oficer Jenny / Pielęgniarka Joy (ang. głos)
8.2
Jego i Jej Okoliczności
Kareshi Kanojo no Jijyou
1998 Kano Miyazawa
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Siostra Joy / Oficer Jenny / Cassidy z zespołu Team Rocket (ang. głos

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Megan Hollingshead filmy Megan Hollingshead najlepsze filmy Megan Hollingshead zdjęcia Megan Hollingshead galeria Megan Hollingshead biografia Megan Hollingshead nominacje Megan Hollingshead nagrody i wyróżnienia Megan Hollingshead filmografia Megan Hollingshead aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.