Meg Wyllie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Wdowa (1993) (gościnnie)
6.0 1990 Sarah (1991) (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 Pani Gilroy (1992) (gościnnie)
8.2 1989 Kobieta w podeszłym wieku (gościnnie)
7.2 1989 Pani Cumin (1994) (gościnnie)
7.0 1987 (1988) (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Panna Eulalie Crown (1990) (gościnnie)
7.3
Żony Hollywood
Hollywood Wives
1985 Pani Liderman
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Candy (1987) (gościnnie)
7.8 1984 (1987) (gościnnie)
9.0 1984 Matilda (1990) (gościnnie)
7.3 1984 Betty (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Panna Foley (gościnnie)
10.0 1983 Pani Gardner
7.5
Ptaki ciernistych krzewów
Thorn Birds, The
1983 Annie
8.2 1982 Pani Leahy (1987) (gościnnie)
0.0 1979 Edith Tally (gościnnie)
8.5 1979 Panna Ellie (gościnnie)
6.6 1979 Pani Webster (gościnnie)
7.7 1977 Panna Krutch (gościnnie)
10.0 1976 (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Pani Gow (gościnnie)
8.5 1975 (gościnnie)
7.0 1975 (gościnnie)
5.5 1974 Mae Sinclair
8.1 1974 Kathleen (gościnnie)
7.0 1973 Gosposia (gościnnie)
7.3 1973 Siostra Agnes (gościnnie)
5.5 1972 Nauczycielka (gościnnie)
2.3 1972 Pani Potter (gościnnie)
8.7 1971 (1973) (gościnnie)
6.3 1970 Eve Bayless (gościnnie)
6.5 1969 Pani Crosswell (gościnnie)
6.5 1968 Kobieta w podeszłym wieku (gościnnie)
6.3 1967 Panna Becker (gościnnie)
6.9 1967 Panna Westcott (gościnnie)
6.1 1966 Babcia (gościnnie)
7.6 1966 Strażniczka (gościnnie) (niewymienio
8.4 1965 Arna Rule (gościnnie)
7.6 1964 Pani Turpin
10.0 1964 (gościnnie)
8.8 1964 Melle Dobrin (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Myrtle Mae Dragwater (gościnnie)
8.0 1963 Pani Kissel (1963-1964)
7.9 1963 Pani White (gościnnie)
8.0 1963 Pani Burns (gościnnie)
6.2 1962 Sarah Beldon (1963) (gościnnie)
7.0 1961 Pani Nicholson (gościnnie)
7.4 1961 Alice Weaver (gościnnie)
10.0 1959 Pani Shafer
10.0 1959 Pani Banks (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Mary O'Gara (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Siostra (gościnnie)
6.8 1958 Rose Durkee (gościnnie)
9.0 1958 Panna Kelvin (1959) (gościnnie)
6.0 1957 Pani Blower / Matilda / Sara Redmond / Sylvia Blee (gościnnie)
7.4 1955 Pani Evans (gościnnie)
6.5 1952 Pani Easton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Meg Wyllie filmy Meg Wyllie najlepsze filmy Meg Wyllie zdjęcia Meg Wyllie galeria Meg Wyllie biografia Meg Wyllie nominacje Meg Wyllie nagrody i wyróżnienia Meg Wyllie filmografia Meg Wyllie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.