Mayumi Tanaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Monkey D. Luffy (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Mayumi Tanak (głos)
7.8 2006 Tokiko Yukimura / 10-year-old Gen / Gaccho (głos)
8.5 2005 Nekomaru (głos)
8.5 2004 Katsuo Umino / Yuuko Motohashi (głos)
9.0 2004 Meiko-san (głos)
7.0 2003 Robnos
10.0 1999 Kanna Kirishima (głos)
8.3 1999 Monkey D. Luffy (głos)
8.0 1997 Kanna Kirishima (głos)
8.2 1996 Yutarô Tsukayama (głos)
7.0 1996 Lord Koenma (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Kuririn, Yajirobe, Suhogoro (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Robert (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Kuririn (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Kuririn (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Krillin (głos)
10.0 1993 Kirimaru (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Kuririn (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Kuririn (głos)
7.6 1992 Lord Koenma (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Kuririn (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Kuririn (głos)
0.0 1991 Terumasa (głos)
8.1
Tajemniczy ogród
Himitsu no Hanazono
1991 Deacon (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Meixing Long (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Kuririn / Yajirobe (głos) (różne głos
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Kuririn (głos)
7.6
Robin Hood
Robin Hood no daibôken
1990 Much (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Kuririn (głos)
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 Kuririn (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Klilyn / Yajirobe (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Pazu (głos)
6.0 1985 Młody Kanzaki Satoru (głos)
7.9
Gigi
Dashu Kappei
1981 Gigi Sullivan (aka Kappei Sakamoto) (głos)
7.7 1981 Youta (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mayumi Tanaka filmy Mayumi Tanaka najlepsze filmy Mayumi Tanaka zdjęcia Mayumi Tanaka galeria Mayumi Tanaka biografia Mayumi Tanaka nominacje Mayumi Tanaka nagrody i wyróżnienia Mayumi Tanaka filmografia Mayumi Tanaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.