Mayumi Shô
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1989 Dziewczyna (głos)
6.0
Wesoła Rodzinka - Małe Kobietki
Ai no wakakusa monogatari
1987 Elizabeth 'Beth' March (głos)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Mary (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Diana (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Chi Chi (głos)
10.0 1985 Sayuri (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mayumi Shô filmy Mayumi Shô najlepsze filmy Mayumi Shô zdjęcia Mayumi Shô galeria Mayumi Shô biografia Mayumi Shô nominacje Mayumi Shô nagrody i wyróżnienia Mayumi Shô filmografia Mayumi Shô aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.