Maya Okamoto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Harpia (głos) (gościnnie)
8.2 2009 Harpia (głos) (gościnnie)
8.0 2007 B lady (głos)
8.6 2007 Ray Aldridge (głos)
7.7 2006 Karen (głos)
7.9 2006 Daiko Houin (głos)
8.0 2006 Okoma (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Masami (głos)
9.1 2006 Ane (głos)
8.3 2006 Eliade (głos)
7.6 2005 Karen (głos)
7.9 2005 Jacqueline Vilan (głos)
8.1 2005 Dominique Miller (głos)
7.3
Sakura - wojny ducha
Sakura taisen
2000 Soletta Orihime (głos)
10.0 1999 Soletta Orihime (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Mearii (głos)
6.7 1998 Megumi (głos)
6.0 1998 Yuki Saiko (głos)
10.0 1998 Miki Shimizu (głos)
6.9 1997 Mei-Ling (głos)
9.0 1997 Marine (głos)
6.0 1997 Maya Jingu (głos)
7.0 1997 Aniina (głos)
8.1 1996 Haruka Minato (głos)
7.0 1996 Ramia (głos)
7.0 1996 Maya (głos)
7.2 1995 Natsumi (głos)
6.0 1994 Yayoi (głos)
7.0 1994 Kirio (głos)
7.0 1993 Harumi (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Patty (głos)
0.0 1985 Yukiko Hirota (głos)
9.0 1985 Emma Sheen
9.0 1985 Natsuko (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maya Okamoto filmy Maya Okamoto najlepsze filmy Maya Okamoto zdjęcia Maya Okamoto galeria Maya Okamoto biografia Maya Okamoto nominacje Maya Okamoto nagrody i wyróżnienia Maya Okamoto filmografia Maya Okamoto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.